maandag 26 november 2012

Parfuma challenge: Giorgio Armani holiday palette n.2

- dagcreme : G. Armani REGENESSENCE Multi Corrective
- basis : G. Armani LUMINESSENCE Bright Revelator
- foundation : Maestro Fusion 30ml (2.0 en 4.0)
- concealer : Maestro Eraser (2.5)
- powder : micro fil loose powder ( porcelain en nummer 4)
- eyes basis: 29 rose titanium Eyes to Kill Intense
- eyes: holiday palette 2
- eyes :smooth silk pencil (8 - gray)
- blush: blushing fabric (2 shimmering apricot pink)Wat een geluk, Holiday pallette nr. 2 was het paletje dat ik mocht uittesten. Als het feestmakeup mag zijn, dan gaat er toch niks boven een rode lip. Als je dat kunt combineren met een combinatie van lichtgrijze tinten, dan kan je alle kanten uit.

Ik had het holiday paletje al twee keer meegenomen naar fotoshoots, en daar deden ze perfect hun werk. Al was de look die de fotograaf wou, niet meteen een feestlook. En ik wou het paletje eigenlijk eens uittesten op iemand die niet zo vaak makeup draagt, om de reactie van hen te zien.

En op die manier werd mijn zus ineens de vrolijke vrijwilliger. Ze gaat niet gauw voor makeup. Een eyeliner is meestal meer dan genoeg. Zij was dus de ideale kandidaat om eens een rode lip te dragen en om te zien of ze zich er goed bij voelde.

En aan de werkwijze zal je wel merken dat ik graag in laagjes werk. Ik wou voor een look gaan met een matte lip, veel glans op de ogen, en vooral een stralende huid. Mijn zus heeft een erg droge huid, vandaar dat een beetje glans en gloed vaak moeilijk te bekomen zijn. Vandaar de keuze van de Luminessence bright revelator om voor extra glans te zorgen onder de Maestro foundation.

Armani Holiday Eyeshadow pallette n.2
Er is maar plaatselijk afgepoederd met Micro Fill poeder. Voor nummer 4 van het Micro Fill poeder (dat ook in de collectie zit) was de grote verrassing. Het is een ongelooflijk fijn roos parelmoer. Het is onzichtbaar op de huid maar geeft meteen een gezonde gloed aan het gezicht. En dat is misschien het meest overtuigende aan de look : met de produkten uit de collectie weet je zeker dat je tijdens de feestdagen stralend op iedere foto zult zijn. Kleuren vervagen niet op foto en je ziet er niet overdreven opgemaakt uit.

Voor de basis van de oogschaduw heb ik Eyes to Kill Intense met een nat borsteltje aangebracht. Dat is wel nodig om het witte oogschaduw uit het oogschaduwpalet mooi op zijn plaats te houden. En ergens zullen we wel allemaal denken dat we genoeg van dezelfde grijstinten in onze collectie oogschaduws thuis liggen hebben. En toch was het anders om ze te gebruiken. Het zijn zuivere grijstinten met geen blauwe ondertoon. De tinten geven geen vermoeide blik en werken zelfs bij een warm type als mijn zus.

Rouge D'Armani 400 werd op de liepen gebruikt en afgepoederd om die mat te maken. Daarboven kwam de rode lipwax die in het holiday palet zat , om extra comfort en fixatie te geven.

Armani heeft dit jaar met veel kwaliteit en mooie basics voor een feestelijke look gezorgd. Een dikke dankjewel aan iedereen bij Parfuma, om me de kans te geven om met dit palet te werken. Het was een mooi bewijs dat basic kleuren van Armani niet alleen voor mooie daytime looks kunnen zorgen. Het is een perfect geschenkje voor iedere makeuplieflebber, zelfs voor zij die beweren dat ze alles al hebben :-)

Geen opmerkingen: